Referat bestyrelsesmøde 20-1-2021

Første online bestyrelses møde for at diskutere brugen af online værktøj til general forsamling samt generelt.

Jitsi vil blive brugt til GF, på denne side – https://v-hus.dk/online-moede/ der skal laves lidt hjælpe tekst så alle har mulighed for at deltage

Corona restriktioner, grundet den nuværende situation i DK anbefaler vi at følger det offentliges anbefalinger, fleste fritidsklubber er lukket, men da vi ikke har modtaget information via EBoks, eller har faste møde dage lukker vi ikke helt ned. Det anbefales at man bære maske hvis man ikke er på sit værksted.
Der ikke forsamles folk – som regel er man jo alene på værkstedet så derfor ønsker vi ikke forbyde folk at komme, men tænk jer om og følg de generelle retningslinjer
For at begrænse risiko smitten ønsker vi dog ikke at folk udnytter andre værksteder end dem de tilhøre – gennemgang er ok (til f.eks. toilet)

Nøgler, Der er købt nye nøgler, indkøbsprisen er steget til 250,-, Derfor er det nødvendigt at justere vores indmeldings indbetalingen til 500,- hvoraf 250 til nøgle pant.

General forsamlingen, 24nde Feb kl 19, Indkaldelse sendes senest 27nde Januar. Mail sendes til alle medlemmer med beskrivelse af online værktøjet.
Vi mangler en revisor – vi spørger lidt rundt