Sommerhilsen 2023

Hej medlemmer,

Vi har I dag 3/6-2023 afholdt vores første fællesarbejdsdag for i år, der kom 10 personer især fra Atelier og der blev fokuseret meget på vores fælles område, hvor af vi fik tømt skuret og ryddet op udenfor.


Skuret bliver udvidet ved vores næste fælles arbejdsdag (16 september) hvor vi indretter det nye rum dedikeret til spray maling og resten af skuret er til fælles ting, f.eks. træ stykker, stiger, gård værktøj mv.
Men vi måtte også konstaterer vi har opbevaret en del til som ingen har brug i værkstedet pt. f.eks. 5 vandekander, vi har reduceret dette til 1.
Derudover har vi ryddet op i cyklerne omkring, de cykler vi ved hvem har har vi sat seddel på og ladet stå, resten står til udsmidning.
Pt har vi sat alt til udsmidning i gange fra port mod træ&metal – venligst se om vi har sat noget der tilhøre dig der – OG er der noget du kan bruge derhjemme ? f.eks. er vores grill sat derud, da vi ikke griller – den har været brugt 2 gange – så mangler du en god gril, så er det først til mølle – og det er nok vigtigt at understrege det ikke bare skal sættes i skuret igen. Derudoverover er der 2 værkstedsskabe som er ca. 100 år gamle, hvis du kan bruge dem, tag dem, ellers bliver de lavet om til have bede.

Ang. cykler I gården, det er fint at parkere når man er i værkstedet, det er også fint at have et projekt stående i en periode, men som pointeret mange gange før, så er det ikke en permanent opbevarings plads, vi vil gerne henvise til de to scootere der står i gården, vil i ikke nok få dem ud ? (De to lad cykler kender vi behovet for pt at skulle parkere der).

Muren ind mod Amagercenteret (AC) – vi blev kontaktet af AC for nogle år siden for at de ønskede at renovere væggen – men der har været stille på den front, som i sikkert har set har nabo bygningen fået renoveret deres – men jeg har hørt for nyligt at det snart skal ske, derfor valgte vi i dag også at fjerne installationer på væggene – såsom cykelstativer og haveslange holder.
Jeg vil forhøre KK om der er planer for oppudsning af de andre vægge.

Porten blev malet og renset – der vil blive sat nyt skilt i opslagstavlen i løbet af sommeren, det pyntede rigtigt fint.

Kommunikation og invitation, jeg forsøgte mig at invitere jer alle via Facebook til eventet, men kun 4 skrev sig op og 9 reageret (Link) – vi snakkede omkring frokosten om hvordan vi gør næste gang og at Facebook nok ikke er bedste måde – jeg vil forsøge gøre synligt på hjemmesiden samt mail reminder.

Vi takker alle der mødte op og ser frem til næste arbejdsdag 16 September 2023